Nieuwe hijsbalk op maat kan tot 50 ton tillen

Nieuwe hijsbalk op maat kan tot 50 ton tillen

Als bedrijf is het belangrijk om steeds de grenzen op te zoeken en te blijven ontwikkelen. Met de nodige trots stellen wij dan ook een nieuwigheid voor: een hijsbalk die tot wel 50 ton kan hijsen. Bomaco is nu helemaal klaar voor nog zwaarder werk!

Bomaco heeft de nodige knowhow en jarenlange ervaring met het tillen en hijsen van zwaar materiaal tot 20 ton. Nu komt daar een nieuwe hijsbalk bij van 5 meter die tot wel 50 ton kan hijsen. Deze hijsbalk is ideaal om heel zware lasten op te nemen, zoals bijvoorbeeld staalwerk. Aan de balk zitten namelijk 5 hijspunten waardoor je die op meerdere punten kan bevestigen en optillen. Zo wordt het gewicht van de last evenredig verdeeld, wat het hijsen versoepelt. Zelfs als de lading uitzonderlijk zwaar is kan je met 2 kranen de last opnemen.

Een hijsbalk van dit kaliber is onderworpen aan strenge keuringsnormen. We hielden hier dus al rekening mee tijdens de ontwikkelingsfase. Tijdens deze testen werden eerst de lasnaden van de hijspunten magnetisch getest om te kijken of er geen fouten of barsten in zaten. Vervolgens voerde inspectie- en certificatiebedrijf Vinçotte de keuring uit waarop er een goedgekeurd attest volgde en tenslotte de indienststelling door SGS.

Ben je ook op zoek naar een hijsbalk voor het zware werk? Contacteer ons gerust voor meer informatie of een offerte op maat.

producten vergelijken
×

Zoek een product